Webtilgængelighed i den offentlige sektor

KL indbyder til kursus om webtilgængelighed i den offentlige sektor. Du kan se frem til en strategisk formiddag og en praktisk orienteret eftermiddag.

 

Webtilgængelighed handler om at sikre, at personer med forskellige former for handicap eller funktionsnedsættelse, farveblinde, ordblinde og svagtseende skal kunne tilgå websites på lige vilkår med alle andre.


Den 8. juni 2018 trådte loven om webtilgængelighed i kraft. Med lovgivningen er det besluttet, at websites der er lavet efter d. 23. september 2018, skal overholde lovgivningen fra d. 23. september 2019 og websites, der er lavet inden d. 23. september 2018, skal overholde lovgivningen fra d. 23. september 2020.
KL ønsker, at der bliver sat fokus på webtilgængelighed i de offentlige instanser. Webtilgængelighed er et omfattende emne at beskæftige sig med og spænder over:

 

Webredaktører/ansvarlige der arbejder med indhold og opbygning af websteder
• Sagsbehandler mv der producere indhold til websteder
• Jurister/contract managers der arbejder med udbud og kvalitetssikring af kontrakter
• It- og systemudviklere

 

Kurset vil fokusere på, hvordan organisationen kan implementere lovgivningen, og hvilken viden og kompetencer, der skal opbygges i organisationen for at implementere og vedligeholde tilgængeligheden i selvbetjeningsløsninger og på alle organisationens websites.

 

Tid og sted
Comwell i Kolding, 5. oktober 2020

KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, 8. oktober 2020

 

Pris og tilmelding
Pris for deltagelse er 1.975,,- + moms. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet og senest d. 1. september 2020. Tilmeldingen er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret.

 

Spørgsmål
Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller telefon 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til specialkonsulent Dan Bjørneboe på dabj@kl.dk

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - joe@kl.dk