Netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere 2020

KL faciliterer to netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere. Et på Sjælland og et i Jylland. På netværksmøderne får du ny inspiration, faglig viden og adgang til sparring med kolleger fra andre kommuner.

 

Emner og form

Hvert netværk mødes tre gange om året. Mødernes indhold præciseres fra gang til gang. Du har derfor rig mulighed for at præge møderne efter aktuelle og konkrete behov.

 

Tidligere har vi blandt andet talt om nye digitale tendenser, webtilgængelighed og GDPR, relancering af hjemmeside, servicedesign samt ledelse og organisering af webopgaven.

 

På møderne kan du høre oplæg fra eksterne oplægsholdere, deltage i workshops og erfaringsudveksle med kolleger fra andre kommuner. Derfor forventer vi, at du deltager aktivt og engageret til møderne. Dette indebærer at holde korte oplæg om egne erfaringer/udfordringer og bidrage med din viden i forhold til andres problemstillinger.

 

Alle møder faciliteres af webkonsulenterne Johannes Busted Vestergaard og Julie Maria Andersen fra KL, som planlægger og styrer møderne, driver dialogen og sikrer det faglige udbytte i samspil med jer. 

 

Videndeling mellem møderne

Mellem møderne deler vi gode værktøjer og diskuterer problemstillinger i en lukket online gruppe. Det er også via denne gruppe, at programmerne sendes ud, og du tilmelder dig de enkelte møder.

 

Tid og sted

Netværksmøderne afholdes på nedenstående datoer i 2020 fra kl. 10.00 til ca. kl. 15.30. Der er forplejning i løbet af dagen.

  

Netværksmøder på Sjælland:

1. netværksmøde - holdes i KL  Onsdag den 4. marts 2020
2. netværksmøde - holdes i KL  Onsdag den 17. juni 2020
3. netværksmøde - holdes i KL  Onsdag den 18. november 2020

 

Netværksmøder i Jylland:

1. netværksmøde - Torvehallerne, Vejle  Torsdag den 5. marts 2020
2. netværksmøde - Torvehallerne, Vejle  Torsdag den 18. juni 2020
3. netværksmøde - Torvehallerne, Vejle  Torsdag den 19. november 2020

 

Deltagerpris

Pris uden rabat 6.000 kr. ex. moms

Pris med rabat 5.000 kr. ex. moms

Du får rabat på 1.000 kr., hvis du har været medlem af ét af følgende netværk i 2019: Netværk for kommunale kommunikatører, netværk for kommunikationschefer eller netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere.

 

Tilmelding

Tilmeld dig og dine kolleger under fanebladet "tilmelding". Tilmeldingen er bindende svarende til 100% af gebyret. Men bliver du forhindret i at deltage, kan du efter aftale med KL overdrage din plads til en kollega.

 

Husk at tilmelde jer med arbejdsmail og arbejdsadresse.

 

Hvis du har praktiske spørgsmål om tilmeldingen eller lign., er du velkomment til at kontakte: Johannes Busted Vestergaard på tlf. 3370 3344/mail: jobl@kl.dk eller Julie Maria Andersen på tlf. 3370 3534/mail: juma@kl.dk.

 

 

 

Tilmeld

København:

KL

Weidekampsgade 10

2300 København S

 

Jylland

Torvehallerne i Vejle

Fiskergade 2-8

7100 Vejle