KL's konference om Udsatte Børn og Unge 2019

Tak til alle deltagere og på gensyn til KL's Udsatte Børn og Unge konference 2020, som vil blive afholdt den 17. marts på Hotel Nyborg Strand

 

KL’s Udsatte Børn og Unge konference 2019 med temaet "Skab trivsel i udsatte familier" blev afholdt den 19. marts 2019 på Nyborg Strand Hotel. Omtrent 500 politikere, embedsmænd og udstillere havde tilmeldt sig konferencen.


Materiale fra KL's Udsatte Børn og Unge Konference 2019
Programmet og diverse plancher fra dagens oplæg (som vi har tilladelse til at offentliggøre) vil blive oploadet under menupunkt: Program og plancher.

 

Stande 2019

Du kan finde en oversigt over de stande, som deltog på konferencen under menupunkt: Stande

På gensyn i 2020

 - sæt allerede nu et stort X i kalenderen den 17. marts 2020

 

Stand på KL's Udsatte Børn og Unge konference 2020
Ønsker I som virksomhed, kommune eller organisation, at præsentere jeres produkter eller projekter for konferencens deltagere næste år, så har I mulighed for at blive skrevet op på en forhåndsadviseringsliste. I vil så få en mail direkte fra KL vedrørende mulighed for at bestille en stand. Husk det er IKKE en bestilling af en stand.

For at komme på forhåndsadvis-listen, kan du sende en mail til student Hanna Bjerre-Christensen HLBC@kl.dk   

 

Nyhedsmail 
Du kan tilmelde dig som abonnent på siden www.kl.dk/socialservice eller www.kl.dk/sundhed og modtage en nyhedsmail, når vi melder ud om nyheder og konferencer på social- og sundhedsområdet

Kontakt vedr. konferencen's
Faglige del:
Susse Kolster, konsulent - skl@kl.dk 3370 3823

Praktiske del og deltagere:
Laila Christine Jensen, sekretær -  lcj@kl.dk, 3370 3292