TURISMETRÆF 18 – Danmarks nye oplevelsesgeografi

Turismetræf 18 sætter fokus på destinationers betydning i turismeudviklingen, og hvordan man udvikler turismen og stedet. Med konferencen sætter KL fokus på Danmarks nye oplevelsesgeografi. Forenklingen af den offentlige turismefremmeindsats står for døren, og det betyder, at der skal indgås nye samarbejdskonstellationer og sættes ny strategisk retning for fælles turismefremme og destinationsudvikling.  Konferencen finder sted d. 4 september i inspirerende rammer på Tirpitz i Blåvand.

Hvordan udvikler man en attraktiv og sammenhængende turistdestination, og hvordan markedsfører man stedsspecifikt i en digital tidsalder?

 

På dagen skal vi høre om udenlandske erfaringer, se hvordan fremtidens kystsikring bør ses som en unik chance for at udvikle Danmark uden for hovedstaden, arbejde videre med at udvikle turismen på tværs af kommunegrænser og lære at tackle de digitale muligheder og hvordan vi udvikler vores turistattraktioner, handelsstrøg og kulturtilbud ved hjælp af data.

 

Altsammen i inspirerende rammer på Tirpitz og i en skøn blanding af digital dialog, inspirerende oplæg, samtalesaloner med gode diskussioner og masser af mulighed for at tale sammen og lære af andres erfaringer.

 

Tilmelding

Tilmeld dig ved at klikke på fanen "Tilmelding" øverst på denne side.

 

Målgruppe

Kommunale politikere, beslutningstagere, ledere og fagpersoner på tværs af turisme, kultur, erhverv og planlægning og andre interessenter på turismeområdet.

 

Hvornår

4. september 2018, kl. 10-16.

 

Sted

Tirpitz, Tirpitzvej 1, 6857 Blåvand

 

Tilmeldingsfrist

26.08.18 – Tilmelding er økonomisk bindende.

 

Pris

1.995 kr.

 

Betalingsform

EAN eller faktureringsmail.

 

Antal deltagere

Der er plads til 250 deltagere. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

  

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til konferencen er du velkommen til at kontakte os.

 

For spørgsmål til indholdet kan du kontakte: Christian Olkjær-Rohde på CHOR@kl.dk eller tlf. 3370 3250.

 

For spørgsmål til det praktiske kan du kontakte: Lasse Jacobsen på LAJA@kl.dk eller 3370 3140.

 

Er du forhindret i at deltage

ALLE afbud skal ske skriftligt til LAJA@kl.dk og er først bekræftet, når du modtager e-mail herom.

Afbud vil blive faktureret med det fulde deltagergebyr. Dog er du velkommen til at overdrage din plads til en kollega, såfremt du aftaler det skriftligt med LAJA@kl.dk.

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370