TEKNIK & MILJØ '20: Klimaet er fælles - ansvaret er også dit!

OBS! TEKNIK & MILJØ '20 konferencen omlægges til en virtuel én dags-konference den 24. november 2020. Læs mere om dette under fanen ”praktisk info”.

  

Temaet for TEKNIK & MILJØ ’20 er klima, og med konferencens titel ’Klimaet er fælles – ansvaret er også dit’ sætter vi fokus på kommunernes rolle i en styrket klimaindsats.

 

Danske kommuner er allerede langt fremme i arbejdet med CO2-reduktion og klimatilpasning. Selv om klimaudfordringen er global, så er det lokalt, at konsekvenserne af klimaforandringerne for alvor kan mærkes. Det er også lokalt, at udfordringerne kan løses konkret.

 

Kommunerne har i flere år arbejdet målrettet på at gennemføre den grønne omstilling og skabe rammer, der gør det nemt både at tænke og leve grønt. Kommunerne er tættest på borgere og virksomheder og kan derfor påvirke til en mere klimavenlig adfærd gennem deres lokale klimalederskab.

  

Tid & sted

Konferencen afholdes virtuelt den 24. november 2020

Information om den digitale platform følger

 

Målgruppe
Kommunalpolitikere og embedsmænd, samt andre med interesse for teknik og miljø.

 

Pris

Prisen for deltagelse er:

For kommuner: 2.475,-

For øvrige deltagere: 3475,-

Priserne er ekskl. moms.

 

Tilmelding 

Alle tilmeldinger til den fysiske konference overføres automatisk til den virtuelle konference. Nye tilmeldinger kan foretages frem til den 3. november 2020 kl. 14:00.

 

Kontakt

Du kan kontakte TM20-teamet på:

E-mail: tm20@kl.dk

Telefon: 23 65 42 35  

 

 

ODEON - Odeons kvarter 1 - 5000 - Odense - 66 14 78 00 - www.odeonodense.dk