Temadag om strategisk kommunikation for topledere

Kommunikation er en vigtig del af ledelsesopgaven for alle landets topledelser, hvad enten det er i forbindelse med forandringer, samskabelse eller det politiske samspil. Det kræver en kommunikationsindsats som topleder, hvis medarbejderne skal give kommunens nye strategier liv, hvis der skal være en lige linje fra brand og tanker om kerneopgaven til borgerkommunikationen, og hvis kommunen skal lykkes med brugen af sociale medier.

 

Med udgangspunkt i Jocelyn Bourgons model om ny syntese, der har fire fokusområder: compliance, performance, emergence og resilience, sætter vi fokus på kommunikation i et topledelsesperspektiv. For hvis topledere skal lykkes med ny syntese, er kommunikation et væsentligt redskab.

 

Du får bl.a. mulighed for at blive klogere på, hvordan den kommunikerende leder anno 2018 ser ud, hvordan du skal forholde dig til de nye sociale kommunikationskanaler, og hvordan kommunaldirektører i to kommuner har valgt at gribe kommunikationen an.

 

Tilmeld dig KL’s temadag om strategisk kommunikation for topledere den 30. april 2018 og få en dag, hvor du bliver udfordret, inspireret og klogere på både din egen og kommunens kommunikation.

 

Tryk på "program" i menupunktet oven for for at se hele programmet for temadagen.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Tid og sted:

Temadagen afholdes d. 30. april 2018 på Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense

 

Målgruppe:

Kommunale topledere - kommunaldirektører, direktører, kontorchefer  mv. samt kommunikationschefer og -medarbejdere. (Gerne sammen med kommunens ledelse)

 

Deltagerpris:

Pris pr. deltager 2.500 kr.

 

Tilmeldingsfrist:

Mandag den 30. april 2018.

 

Afbud:

Tilmeldingen er bindende, men du har mulighed for at sende en stedfortræder, hvis du bliver forhindret. Kontakt i så fald Connie Ambjørn på tlf. 3370 3334 eller mail: cap@kl.dk.