Bestil en stand på Kommunernes Digitaliseringstræf 2020

Digitale kommuner sætter fokus på velfærd og klima

 

Danmark er førende inden for offentlig digitalisering, men hvad kræver det at fastholde denne førerposition? Hvilken retning skal vi gå og hvordan ser digitalisering ud i kommunerne i de kommende år.

 

På digitaliseringstræffet skal vi sammen kigge fremad og finde svar på en række udfordringer, som danske kommuner står over for i disse år. 

Hvordan prioriterer vi, hvilken retning skal vi gå i? Hvordan bliver vi bedre til at videndele og lære af hinandens erfaringer? Og hvordan sikrer vi den rette brobygning mellem digitalisering og fagområderne således, at vi fastholder fokus på kerneopgaven og bliver i stand til at løse samfundets store udfordringer inden for eksempelvis velfærd og klima.

 

Centralt for Digitaliseringstræffet 2020 er kerneopgaven og fagområderne. Vi vil tage afsæt i KLs teknologiradar, sammen blive inspireret af nye teknologiske muligheder – og holde disse op mod de kerneopgaver der findes på hvert fagområde. Hvordan får vi de modne teknologier i spil på den rigtige måde således, at vi sammen kan fortsætte den digitale udvikling i Danmark og få hånd om de centrale udfordringer inden for velfærd og digitalisering?

 

I foyerområdet på Kommunernes Digitaliseringstræf har vi lavet plads til, at et begrænset antal leverandører kan få en stand.

 

Bestilling af stand

Bestilling af stand foregår her på siden under menupunktet: Bestilling

 

Pris

2x3 meter 12.500,-

3x3 meter 19.000,-

 

Standplan:

Standplan findes under menupunktet: Standplan og udstillerbrev

 

Udstillerbrev:

Udstillerbrev med praktiske informationer findes under menupunktet: Standplan og udstillerbrev

 

I er som leverandører velkomne til at gå med til programmets forskellige punkter, men kun som lytter. Der vil være reserveret særlige pladser til leverandører i konferencelokalet og i lokalerne til de forskellige sessioner.

 

Tilmelding af deltagere:

Inklusiv i prisen for standen er det muligt at have 2 personer med. Ønsker I at være flere på standen end 2 skal disse tilmeldes konferencen. Dette gøres via tilmeldingssiden til selve konferencen her, og ved at vælge kategorien "Ekstra deltager på stand"

.