Konference om socialøkonomisk virksomhed

Nøglen til et bedre velfærdssamfund ligger i at få de store grupper af borgere, som af den ene eller anden grund står uden for jobmarkedet i arbejde. Socialøkonomiske virksomheder er derfor på manges læber, fordi de udgør eksempler på, at der kan findes en plads i samfundsøkonomien, hvor udsatte borgere er ”konkurrencedygtige” og gør en forskel.

 

Hvordan kan din kommune få succes med at understøtte socialøkonomisk virksomhed som led i at skabe vækst og undgå marginalisering? Kan vi få volumen i antallet af job som skabes? Hvordan sikrer vi, at de socialøkonomiske virksomheder har fokus på at træne borgernes kompetencer til videre ansættelser i erhvervslivet? Og kan socialøkonomiske virksomheder være med til at skabe liv og vækst i lokalområder?

 

Få svar på disse og lignende spørgsmål når Copenhagen Dome, Videnscenter for Socialøkonomi, i samarbejde med KL afholder konference om kommunernes rolle i forbindelse med socialøkonomisk virksomhed.

 

Se det fulde program her eller via fanen foroven.

 

Hvor og hvornår? 

Tid: 10. september 2018

Sted: Copenhagen Dome, Snuppekorsvej 18, 2630 Taastrup

Pris: 1.950 kr.

Tilmeld dig her eller via fanen foroven. 

Kontakt:

Kontakt konsulent Marie Elisabeth Andersen (maea@kl.dk) ved spørgsmål til arrangementet eller chefsekretær Lone Sørensen (loe@kl.dk) ved spørgsmål til din tilmelding.

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370