Seminar om styring og ledelse på kultur- og fritidsområdet

Hvordan lykkes man med at skabe et velfungerende lokalt ledelsesrum inden for de givne rammer? Hvad er den overordnede vision for at udvikle og understøtte styringen og ledelsen på kultur- og fritidsområdet i kommunerne?

 

Det er nogle af de spørgsmål, der bliver sat til debat på KL's seminar om styring og ledelse på kultur- og fritidsområdet.

 

Med seminaret ønsker KL at udvikle og understøtte kommunernes arbejde med at fremme et velfungerende styring- og ledelsesrum på kultur- og fritidsområdet. Seminaret sætter fokus på god praksis internt i kommunerne, på tværs af kommunegrænsen og mellem kommuner og lokale kultur- og fritidsaktører.

 

Seminaret vil både indeholde kommunale cases, et teoretisk indspark og workshopelementer, hvor deltagerne kan dele erfaringer og arbejde med centrale udfordringer inden for forskellige dele af kultur- og fritidsområdet.

 

Du møder: 

  • Carsten Hornstrup, direktør i joint action og ph.d. i forandringsledelse. Carsten arbejder med fokus på at udvikle ny ledelsesmæssig og organisatorisk praksis gennem forskning, udvikling og innovation i et tæt samarbejde med både praktikere og forskere. Forfatter til bl.a. bøgerne "Systemisk ledelse - den refleksive praktiker", "Strategisk relationel ledelse - systemisk ledelse af forandringer" og "Ledelse af relationel koordinering”
  • Susanne Docherty, centerchef, Kultur og Turisme, Idræt og Medborgerskab i Helsingør Kommune
  • Lars Stentoft, direktør for Kultur, Service & Events i Viborg Kommune. 

Facilitator på dagen er Mikkel Gjelstrup, tidligere udviklingschef i GAME og rådgiver om udvikling og ledelse af kultur- og fritidsmiljøer.

 

Målgruppe

Kommunale chefer og medarbejdere på kultur- og fritidsområdet, ledere på kultur- og fritidsinstitutioner og –faciliteter samt organisationer på kultur- og fritidsområdet.

 

Hvornår

18.12.17 kl. 10-15.30.

 

Sted

KL-Huset

Weidekampsgade 10

2300 København S

 

Pris

1.375 kr. ekskl. moms.

 

Tilmeldingsfrist

11. december 2017.

 

Betalingsform

EAN eller faktureringsmail.

 

Antal deltagere

80. Hvis arrangementet bliver fuldt, vil der være mulighed for at skrive sig på venteliste.

 

Er du forhindret i at komme?

Tilmelding er bindende. Bliver man forhindret i at deltage, har man mulighedhed for at sende en kollega. Kontakt i så fald venligst student Amanda Pilegaard Løvborg på akpj@kl.dk

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370