Temadag: Høst gevinsterne ved samskabelse

Det kan være vanskeligt at lave en strategi, der kan blive til virkelighed, eller at tænke ud af boksen i forhold til kommunens ydelser. Samskabelse er et godt redskab til begge dele. For samskabelsesprocesser egner sig til de store og komplekse problemstillinger, når kommunerne bliver udfordret, og det kan være en god ide at alliere sig med forskellige interessenter som for eksempel borgere, medarbejdere, superbrugere, leverandører, politikere og samarbejdspartnere på tværs af kommunen eller fra andre sektorer.

 

På denne temadag fokuserer vi på, hvordan man som kommune kan høste gevinsterne ved samskabelse. Designede samskabelsesprocesser er en direkte form for borgerdialog, der er positiv og åben, og som dyrker gensidig forandringsvillighed.

 

Dagen vil bestå af korte oplæg fra både samskabelseseksperter og praktikere i kommunerne, der selv har arbejdet med og høstet gevinsterne ved samskabelse. Oplæggene sætter rammen om en faciliteret proces, hvor vi reflekterer over samskabelse på forskellig vis.

 

Temadagen er for projektledere, ledere og chefer, der har erfaring med, eller skal i gang med samskabelse. 

 

Det koster 1.695 (eks. moms) kr. at deltage. (Tilmelding er bindende)

 

Temadagen afholdes den 18. august i KL-Huset i København (Weidekampsgade 10, 2300 København S) og den 15. september i Fængslet i Horsens. (Fussingsvej 8, 8700 Horsens).

 

Kontaktpersoner: Alice Holmberg, alho@kl.dk, 33703848, og Marie Elisabeth Andersen, maea@kl.dk, 33703167.