Projektlederkonference

Du er projektleder i en kommune eller en region. Måske er du fuldtidsprojektleder, måske er projektleder bare en af dine mange titler. Måske vil du gerne være projektleder en dag.

 

Du befinder dig i en organisatorisk sammenhæng, hvor der er alt for mange projekter i gang. Det er typisk sådan ikke altid, du oplever, at timing og koordinering mellem projekterne fungerer lige godt. Og du kunne egentlig godt tænke dig noget inspiration til, hvordan du som projektleder kan navigere i rodet kompleksiteten. Og til hvordan I som organisation kan oppe arbejde med jeres porteføljestyring.

 

Du finder det nogle gange megasvært vanskeligt at få skabt en god kobling mellem drift og udvikling. Og du kunne virkelig godt tænke dig både nogle nye perspektiver på, hvorfor det er sådan OG nogle konkrete redskaber til at skabe den kobling.

 

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af ovenstående udsagn, bør du læse videre i programmet for KLK's Projektlederkonference  2017og overveje meget alvorligt at tilmelde dig.

 

Det koster 1.875 kr. at deltage, og projektlederkonferencen afholdes d. 13. november i København, KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 Københavns S. 

Du kan finde programmet her eller under fanen program, og du kan finde det i en layoutet version under fanen materiale.