Netværk for kommunale kommunikatører 2018

For at styrke og kvalificere kommunikationsindsatsen i kommunerne faciliterer KL to netværk for kommunikatører. Et på Sjælland og et i Jylland. Netværkene er stedet, hvor du mødes med kollegaer fra landets kommuner - deler dine udfordringer, får inspiration til arbejdet og netværker.

 

Hvert netværk mødes tre gange om året. Mødernes indhold præciseres fra gang til gang, idet de skal være fleksible og tilpasses jeres aktuelle og konkrete behov. Tidligere har vi haft sociale medier, krisekommunikation, video og bosætningskampagner på dagsordenen.

 

Formen på møderne veksler mellem oplæg, cases, diskussioner og videndeling. Hver gang vi mødes, sparrer vi om dagens tema. Herefter vil der typisk være oplæg fra eksterne eksperter såvel som medlemmerne i netværket. Derfor forventes det, at du som medlem deltager aktivt - og både bidrager med din viden ift. andres udfordringer, såvel som holder oplæg om dine udfordringer og/eller gode cases, som andre kan lære noget af.

 

Alle møder faciliteres af en konsulent fra KL's Kommunikationsafdeling, som planlægger møderne, driver dialogen og sikrer det faglige udbytte i samspil med jer.

 

Videndeling mellem møderne

Mellem møderne deler vi gode værktøjer og diskuterer problemstillinger i vores lukkede gruppe på Dialogportalen. Det er også via denne gruppe, at programmerne sendes ud, og du tilmelder dig de enkelte møder.

 

Hvor og hvornår?

Møderne afholdes i hhv. Vejle og København. Netværksmøderne afholdes på nedenstående datoer i 2018 fra kl. 10.00 til ca. kl. 15.30. Der er forplejning i løbet af dagen.

 

Netværk for kommunikatører København - KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S

3. netværkmøde

Onsdag den 19. september

  

Netværk for kommunikatører Jylland - Scandic Jacob Gade, Flegborg 8, 7100 Vejle

1. netværksmøde

Onsdag den 28. februar

 

Ønsker du at være en del af netværket, såkontakt Connie Ambjørn, tlf. 40234706 eller mail cap@kl.dk. 

  

Målgruppe

Kommunale kommunikatører. Din titel rummer sikkert ordene kommunikation, presse, konsulent eller lign.

 

Deltagerpris

Pris uden rabat 6.000 kr. ex. moms

Pris med rabat 5.000 kr. ex. moms

Du får rabat på 1.000 kr., hvis du har deltaget på Kommunikationsdøgn 2017, eller hvis du har været medlem af ét af følgende netværk i 2017:

Netværk for kommunale kommunikatører, Netværk for kommunikationschefer eller Netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere

 

OBS: Da de første møder har været afholdt, vil du kunne deltage resten af året for 2.000 kr.

 

Yderligere information

Tilmeldingen er bindende for ét år ad gangen svarende til 100% af gebyret. Benærk tilmeldingsfrist senest den 12. januar.

 

Hvis du har praktiske spørgsmål om tilmeldingen eller lign., er du velkomment il at kontakte Connie Ambjørn på cap@kl.dk eller tlf. 3370 3334.

 

Er du forhindret i at deltage

Kan du sende én afløser, du skal blot give besked til Connie Ambjørn på cap@kl.dk eller tlf. 3370 3334.