Kommunerettede kurser om begrebsmodellering samt begrebs- og informationsmodellering

KL udbyder i samarbejde med konsulenthuset Strand & Donslund tre kursusforløb om begrebsmodellering samt begrebs- og informationsmodellering. Alle tre kursusforløb er målrettet den kommunale sektor.

 

De to kursusforløb er:

 

Begrebsmodellering - i en kommunal kontekst. Varighed 1 dag.

 

På kurset introducerer vi rammerne og de redskaber, der anvendes ved begrebsmodellering. Her får deltagerne også lejlighed til at arbejde med begrebslister og at arbejde med at skrive gode begrebsdefinitioner. Deltagerne introduceres til den fælleskommunale rammearkitektur og til de fællesoffentlige modelregler (FDA), som KL har medvirket i udarbejdelsen af. 

 
24. september 2020 i KL-Huset i København


Pris: 3.975 + moms.

Begrebs- og informationsmodellering - i en kommunal kontekst. Varighed 3 dage.

 

På kurset arbejder deltagerne aktivt med teknikker til begrebs- og informationsmodellering, som er afprøvet i praksis, herunder en række tommelfingerregler og modelmønstre, der kan anvendes direkte i analysearbejdet efter kurset. Deltagerne introduceres til den fælleskommunale rammearkitektur og til de fællesoffentlige modelregler (FDA), som KL har medvirket i udarbejdelsen af.


30. – november – 2. december 2020 i KL-Huset i København

 

Pris: 11.975 + moms.

 

 

Spørgsmål
Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller telefon 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på JTP@kl.dk.

 

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - mfs@kl.dk