Temadag om mobilvideo for øvede

Er du klar til at tage næste skridt i arbejdet med at lave mobilvideoer?

Så tilmeld dig KL’s temadag om mobilvideo for øvede og lær mere avanceret redigering og optageteknikker. Få også viden om forskellige, aktuelle videogenrer og videoformater til nettet.

 

Mange kommuner er begyndt at bruge video, når der skal kommunikeres på hjemmesiden, de sociale medier og internt i kommunen. Og det med rigtig god grund. For video kan, hvis det produceres og distribueres på den rigtige måde, være en stærk kanal til at komme i øjenhøjde med borgere, medarbejdere og interessenter.

 

Heldigvis kræves hverken stor økonomi, professionelt udstyr eller 10 års erfaring som tv-journalist for at producere gode, levende billeder. Med mobilen kan det gøres både nemt, hurtigt og billigt og tilmed i høj kvalitet, hvis du bare ved, hvordan du skal bruge udstyret optimalt.

 

På denne temadag om mobilvideo for øvede inviterer vi til en praktisk workshop, som er målrettet dig, der i forvejen arbejder med mobilvideo og besidder de grundlæggende færdigheder ift at kunne optage, redigere og publicere mobilvideo.

 

Temadagen bygger videre på de teknikker, du allerede har tilegnet dig via dit arbejde med mobilvideo med mere avancerede videoapps.

 

Det er altså en forudsætning, at du forud for denne workshop har gjort dig indledende erfaringer med at filme og redigere (lidt) på mobilen. Du skal ikke være ekspert, men bare kende de basale principper.

 

Det er også en forudsætning, når du møder op til denne workshop, at du har nogle relevante optagelser på din mobil, som du kan redigere på workshoppen. Du skal altså medbringe optagelser, der kan blive til en lille produktion på selve dagen.

 

På temadagen vil du få:

- Flere avancerede tips og tricks til at optage gode videosekvenser

- Mere viden om, hvordan du redigerer video direkte på mobilen, og hvordan du arbejder med tekstning

- Indsigt i mere avancerede videoapps

- Viden om forskellige, aktuelle videogenrer og videoformater til nettet

- Tips til, hvordan du planlægger produktioner, så de virker bedst på nettet

- Overblik over relevant ekstraudstyr til mobilvideoarbejdet.

 

Dato og adresse:

Temadagen afholdes torsdag den 24. oktober 2019 fra 10.00 – 15.30 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

 

Oplægsholdere:

På temadagen kan du møde Rune Michelsen, der er journalist og partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med online-video og web-tv. Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage om video for danske mediehuse, virksomheder og organisationer.

 

Deltagerpris:

Pris pr. deltager er 2.500 kr.

Pris pr. deltager MED rabat 2.000 kr. - der gives rabat, hvis du er medlem af ét af KL's kommunikationsnetværk (netværk for kommunikationschefer, netværk for kommunikatører eller netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere).

 

 

OBS: Der er max. plads til 20 deltagere på temadagen.

 

Kontaktperson:

Sekretær Connie Ambjørn, mail cap@kl.dk eller tlf. 3370 3334.

 

Afbud:

Tilmeldingen er bindende, men du har mulighed for at sende en stedfortræder, hvis du bliver forhindret. Kontakt i så fald Connie Ambjørn på tlf. 3370 3334 eller mail: cap@kl.dk.

 

Vi forbeholder os ret til at aflyse, hvis der ikke er nok tilmeldte til temadagen.

KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S