Temadag om mobilvideo for begyndere

Lær at optage, redigere og publicerer videoer med mobilen

Mange kommuner er begyndt at bruge video, når der skal kommunikeres på hjemmesiden, de sociale medier og internt i kommunen. Og det med rigtig god grund. For video kan, hvis det produceres og distribueres på den rigtige måde, være en stærk kanal til at komme i øjenhøjde med borgere, medarbejdere og interessenter.

 

Heldigvis kræves hverken stor økonomi, professionelt udstyr eller 10 års erfaring som tv-journalist for at producere gode, levende billeder. Med mobilen kan det gøres både nemt, hurtigt og billigt og tilmed i høj kvalitet, hvis du bare ved, hvordan du skal bruge udstyret optimalt.

 

På denne temadag om mobilvideo inviterer vi til en praktisk workshop, hvor du på begynderniveau lærer at optage, redigere og publicere videoproduktioner med mobilen.

 

Du får tips og tricks til at producere ‘de rigtige’ optagelser og de gode klip – og får indblik i genrer og formater, der virker på nettet.

 

På temadagen vil vi veksle mellem oplæg og øvelser og dagen vil give erfaring med at:

- Optage gode videosekvenser

- Redigere video direkte på mobilen

- Arbejde med tekster på video (samt fotos og grafik)

- Publicere video fra mobilen på sociale medier og evt. eget site

- Planlægge produktioner, så de virker bedst på nettet - herunder indblik i aktuelle videogenrer og brug af ekstraudstyr til produktionen.

 

Dato og adresse:

Temadagen afholdes  tirsdag den 8. oktober 2019 kl. 10.00 - 15.30 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

 

Oplægsholdere:

På temadagen kan du møde Rune Michelsen, der er journalist og partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med online-video og web-tv. Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage om video for danske mediehuse, virksomheder og organisationer.

 

Deltagerpris:

Pris pr. deltager er 2.500 kr.

Pris pr. deltager MED rabat 2.000 kr. - der gives rabat, hvis du er medlem af ét af KL's kommunikationsnetværk (netværk for kommunikationschefer, netværk for kommunikatører eller netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere).

 

OBS: Der er max. plads til 20 deltagere på temadagen.

 

Kontaktperson:

Sekretær Connie Ambjørn, mail cap@kl.dk eller tlf. 3370 3334.

 

Afbud:

Tilmeldingen er bindende, men du har mulighed for at sende en stedfortræder, hvis du bliver forhindret. Kontakt i så fald Connie Ambjørn på tlf. 3370 3334 eller mail: cap@kl.dk.

 

Vi forbeholder os ret til at aflyse, hvis der ikke er nok tilmeldte til temadagen.

KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S