Masterclass om ledelse af digitalisering

 

Arrangementet er aflyst!!

 

 

 

KL’s masterclass i ledelse af digitalisering er til dig, der har mærket behovet for mere viden om de digitale trends og den digitale transformation. Du får input til og forståelse for, hvordan nye digitale teknologier kan give værdi for borgerne i din kommune. Du lærer at lave en digitaliserings-strategi og beskrive en idé. Du arbejder med, hvordan du kan eksekvere strategien og skabe den digitale transformation og forandring i din egen kommunale virkelighed. Du får således den nyeste viden om, hvordan du skal agere som leder i relation til digitalisering, så du bedst muligt får forandring til at ske.

 

I videoen herunder kan du høre professor Jan Pries-Heje fortælle om udvalgte temaer fra sin masterclass: Digitalt lederskab, organisatorisk forankring og brug af data. Vigtig viden og relevante redskaber, når du skal lede din kommunes digitale transformation:

 

 

KL udsteder et bevis for deltagelse i masterclass om ledelse af digitalisering.

 

Pris

9.950 kr. ekskl. moms.

 

Tid og sted

 

KL-huset,

Weidekampsgade 10

2300 København S

Den 29.-30. april 2020 og den 13.-14. maj 2020

 

Tilmeldingsfrist d. 20. marts 2020.

 

Kontaktpersoner

 

Chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk og vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk – begge KL’s Center for Digitalisering og Teknologi.

 

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - alb@kl.dk