Hvornår 

Mandag den 28. oktober 2019.

Morgenkaffe/the og udlevering af navneskilt og miniprogram fra kl. 8.30. Afrundning kl. 15.30.

 

Sted

Odeon Kongres- og Kulturhus

Odeons Kvarter 1

5000 Odense C.

 

Deltagergebyr og betalingsform

2.650 kr. ekskl. moms. Faktura fremsendes elektronisk efter konferenceafholdelse via EAN-nr. eller e-mail.

 

Afbud

Tilmelding er økonomisk bindende. Er du forhindret i at deltage, har du mulighed for at overdrage din plads til en kollega. Du kan selv redigere i systemet indtil 23. oktober 2019. Når systemet ikke længere tillader redigering, kan du kontakte Oliver Cipek Jørgensen, OLCJ@kl.dk.

 

Transport

KL opfordrer til klimavenlig transport til og fra vores konferencer! Vidste du, at CO2-udslip pr. km for tog er 37 gr. og 160 gr. for bil (diesel). Tag et første skridt mod en mere klimavenlig transport til din næste KL-konference. Overvej samkørsel eller undersøg, hvilke muligheder og tilbud du kan få hos DSB.

Parkering i kælderen under Odeon 

Under ODEON er der en døgnåben parkeringskælder med direkte opgang til huset. Der er tre ind- og udkørsler fra hhv. Thomas B. Thriges Gade, Hans Mules Gade og Nørregade. P-takst er 12 kr. pr. time, mandag-fredag 9.00 til 18.00 og lørdag 9.00 til 14.00. I øvrige tidsrum er det gratis.

 

Handicapparkering

Der findes handicapparkering ved siden af Radisson Blu H.C. Andersens Hotel, og i p-kælderen er der i alt otte handicap p-pladser.

  

Plancher

Under og efter konferencen vil du kunne finde konferencens plancher under Program og plancher.

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370