Forside

Bag enhver service, enhver ydelse, ethvert resultat i den kommunale organisation ligger en proces. En række, forbundne opgaver, der fører frem til, at borgeren, virksomheden eller en intern afdeling får - eller ikke får - det de har bedt om.

 

Arbejdsgangsanalyser og forståelse af forretningsprocesser er kommet i vælten igen efter nogle år, hvor det var kommet lidt i baggrunden. Digitalisering; robotics og effektiviseringskrav er nogle af årsagerne, men mange steder bruger man metoderne til at forbedre kvalitet, service, trivsel og koordinering.

 

Målgruppe:

Kurset er rettet mod interne konsulenter i kommunerne, der får til opgave at gennemføre analyser og optimering af arbejdsgange og forretningsprocesser, fx i forbindelse med robotics, digitalisering, kvalitetsudvikling eller lignende.

 

Pris og tilmelding:

3950,- + moms.

Tilmelding senest d. 14. maj 2018. Tilmeldingen er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret.

Der er 17 pladser på hvert hold efter først-til-mølle princippet.

 

Spørgsmål

Praktiske spørgs:mål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller på telefon 3370 3497. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen jtp@kl.dk eller på telefon 21404082.