Kursus om værdien af kultur- og sportevents

Kursus om værdien af kultur- og sportevents

Den 3. marts afholder KL  i samarbejde med Geelmyuden Kiese et kursus med fokus på værdien af kultur- og sportevents. Kurset henvender sig til alle, der arbejder inden for kultur, sport, oplevelsesøkonomi og eventafvikling i kommuner, regioner, erhvervshuse, destinationsselskaber, staten og øvrige offentlige institutioner samt kulturinstitutioner med væsentlige interesse i at dokumentere effekten af egne aktiviteter.

 

Formål

Kurset skal dygtiggøre deltagerne i brugen af impact- og legacyanalyser og -evalueringer. Deltagerne vil opnå indsigt i anvendelsen af disse analyser til at forecaste og dokumentere effekterne fra events i en offentlig kontekst.

 

Kurset vil give konkrete værktøjer til deltagerne, således at events vil kunne vurderes både i et turismeøkonomisk, kommunikativt, socialt og kulturelt perspektiv.

 

Sted, pris og tilmelding

Kurset afholdes den 3. marts hos KL på adressen Weidekampsgade 10, 2300 København og pris for deltagelse i kurset er 3.000 kr. ekskl. moms.

 

Tilmelding skal ske senest d. 25. februar og er bindende, hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en stedfortræder.

 

Programmet tilgås her

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - mahh@kl.dk