Bestilling af stand på Kommunaløkonomisk Forum (KØF) 2019

 

I år afholdes KØF den 10. og 11. januar 2019 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

 

På denne side finder du alt information vedrørende standområder - og det er hér, du køber en stand, så længe vi har ledige standpladser.

Det er også muligt at købe en annonce i vores program.

 

Målgruppe

 

Kommunaløkonomisk Forum 2019 er henvendt til borgmestre, økonomiudvalgsmedlemmer, kommunale og statslige topchefer samt øvrige kommunalpolitiske aktører.

 

Booking af stand


I tilmeldingsmodulet skal du vælge, hvilken stand du ønsker. Standende bestilles efter først-til-mølle-princippet og du er først sikret en stand, når du har gennemførst bestillingen.  

Accepterer I pladsen er bestillingen bindende.

 

Det er muligt at købe flere stande.

 

Fællesstand

Det er ikke længere muligt at deltage i konferencen for private virksomheder uden køb af stand.

 

I tilmeldingsmodulet vil det i stedet være muligt at booke plads ved en fællesstand på 9 kvm. Fællesstanden deles mellem alle standens tilmeldte virksomheder, og her er det muligt at placere relevant materiale.

 

Det koster 5.450 kr. pr. person at deltage på fællesstanden. Prisen inkluderer adgang til at placere relevant materiale på fællesstandens område inden for den plads, der er til rådighed, samt deltagelse i konferencen og forplejning fra torsdag morgen til fredag middag, dog eksklusiv middagen torsdag aften.

 

Priser

Standlejen er kategorisret i prisniveauer alt efter hvor standen er placeret. Se priser under standplan - priser. Alle priser er excl. moms

 

Standlejen inkluderer frokost for op til fem udstillere både torsdag og fredag. Det er muligt at tilkøbe frokost til yderligere personer og max. 10 personer – det koster 425 kr. pr. person.

 

Bestilling af annonce i vores program

 

Alle udstillere har mulighed for at annoncere i programmet for Kommunaløkonomisk Forum 2019.

 

Det endelige program vil blive sendt elektronisk til samtlige borgmestre, økonomiudvalgsmedlemmer samt ledende embedsmænd, der arbejder med kommunaløkonomi. Endvidere vil programmet blive sendt til folketingspolitikere samt relevante interesseorganisationer.

Samlet set udsendes programmet til ca. 4.000 personer.

 

Programmet vil desuden blive udleveret på tryk til alle deltagere på selve konferencen. Programmet vil i år være trykt i A4-format.

 

En helsides annonce koster 22.500 kr.  – 210 mm (bred) X 297 mm (høj)

En halvsides annonce koster 13.500 kr. – 210 mm (bred) X 148 mm (høj)

 

Du bestiller en annonce under fanen book stand.

OBS! Du behøver ikke udfylde andet end kontaktoplysninger og valg af stand til at begynde med, du kan altid komme tilbage og bestille annonce via det link du får med mailen umiddelbart efter booking af standen.

    

Kontakt
Kontakt Olivia de Lorenzo okdl@kl.dk for spørgsmål vedr. bestilling af stand og annonce.

Hotel Comwell Kolding - Skovbrynet 1 - 6000 Kolding - 76341427