Innovationsturnering - hvordan skaber vi bæredygtige byer og lokalsamfund med ny teknologi?

Kom med til Innovationsturnering, hvor en række kommuner skaber løsninger på samfundets store udfordringer. I har forberedt jer hjemme i kommunen, og undervejs på dagen bliver I udfordret af eksperter, ledere og medarbejdere fra andre kommuner.

 

KOMBIT, KL og Aarhus Kommune inviterer til Innovationsturnering d. 3. september 2019 på Dokk1 i Aarhus. Med afsæt i verdensmål 11 om ”Bæredygtige byer og lokalsamfund” arbejder vi på dagen med at finde udvikle løsninger, der skaber byer og lokalsamfund som vi mennesker har lyst til at bo og leve i.

 

Nye teknologier giver nye muligheder for at løse de udfordringer som kommunerne står overfor. I de kommende år har vi behov for at styrke udviklingen af bæredygtige, attraktive byer og lokalsamfund i hele Danmark.

Er IoT, machine learning, droner, selvkørende biler og busser eller mobile platforme en del af løsningen på udfordringerne?

 

60 deltagere skal udvikle den bedste idé

Vi har ikke svaret på forhånd, men vi samler 60 kommunale deltagere fra 20-30 kommuner og en række eksperter i en Innovationsturnering, hvor vi i fællesskab skal forvandle udfordringer til konkrete løsninger. Innovation lykkes bedst, når forskellige fagligheder bringes i spil. Derfor vil vi gerne, at hver kommune stiller med en leder/medarbejder med digital indsigt og en leder/medarbejder med viden om forretningsområdet teknik og miljø.

 

Fra Innovationsturnering til virkelighed

​I Innovationsturneringen kårer vi den bedste idé og sender idéen videre i et Hackaton, hvor idéen forædles og gøres klar til afprøvning i det virkelige liv. Samtidig samler vi op på idéudviklingen og sørger for, at de bedste ideer bliver bragt videre til yderligere kvalificering i den fælleskommunale idébank.

 

Tid og sted

Den 3. september kl. 8.30 - 17.00

 

Dokk1

Hack Kampmanns Pl. 2

8000 Aarhus C

 

​​Vi starter ud med Social Meet Up

​Vi starter Innovationsturneringen op med et socialt arrangement aften før turneringen, hvor du kan få en hyggelig, faglig snak med de andre deltagere.

​Kom derfor forbi Dokk1 mandag d. 2. september fra 19-21. Vi serverer en let anretning, et glas vin og en faglig vitaminpille i form af gode eksempler på Aarhus' arbejde med innovation og teknologi.

 

Pris

800,00 + moms

 

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du selv bliver forhindret.

 

Kontaktperson

Frederik Nordentoft Andersen, frna@kl.dk

 

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - frna@kl.dk