Gratis fyraftensmøde: Hvordan skaber du følgeskab?

Ledelse står højt på dagsordenen i alle offentlige organisationer lige for tiden. Ledelseskommission, sammenhængsreformen og Bo Smith-udvalget alle deres bud på, hvad god ledelse er.

 

Men når alle disse rapporter er læst, og hverdagen melder sig igen, så ved enhver leder også, at man skal investere sig selv, hvis man vil lykkes med opgaven. Det at få en organisation til at bevæge sig kræver følgeskab – og mennesker følger ikke funktioner, de følger andre mennesker!

 

Derfor inviterer KL’s Konsulentvirksomhed (KLK) til fyraftensmøde i KL-Huset (Weidekampsgade 10, 2300 København S) den 26. november kl. 16.30, hvor temaet er: Ledelse i modvind – at udnytte stormen til udvikling. Kom og hør KL’s administrerende direktør Kristian Wendelboe om hans ledelseserfaringer om at stå i en shitstorm og vende det til en udvikling af sin organisation.

 

Efter oplægget har vi arrangeret, at du som leder kan få sparring og rådgivning på din egen ledelse og udfordringer, som du måtte stå i. Vores rådgivning tager sigte på dine udfordringer og ikke mindst dine karriereønsker som leder. Rådgivningen er naturligvis personlig og fortrolig.  Til opgaven stiller KLK med et stærkt hold, der har fingeren på både ledelsesopgaven og mulige karriereveje.

 

Ønsker du personlig rådgivning og karrierevejledning, skal du sende dit CV på forhånd til chefkonsulent Jan Henriksen jahe@kl.dk.

 

Tid og sted:

Den 26. november i KL-Huset - Weidekampsgade 10, 2300 København S.