KL laver som noget nyt fra i år en årligt tilbagevendende konference på folkeskoleområdet kaldet ’Folkeskolekonferencen’. KL's Folkeskolekonference 2019 finder sted den 25. september i Odense Congress Center, og det vil være muligt at købe en stand på konferencen.

Forvaltninger og skoleledelser får her et forum, hvor de sammen kan hente ny inspiration til og indsigt i den vigtige opgave at lede folkeskolen med fokus på elevernes læring og trivsel.

Konferencen har i år fokus på, hvordan ledelse, dialog og samarbejde i og mellem forvaltninger og skoleledelser kan styrke vores fælles folkeskole. Konferencen vil desuden stille skarpt på, hvordan nuanceret brug af data kan styrke den faglige ledelse og udvikling.

 

Programmet er endnu i proces, men vi forventer at have følgende pauser, hvor deltagerne kan besøge markedspladsen med standene:

  • 8.30-9.30: Ankomst og morgenkaffe på markedspladsen
  • 12.00-13.00: Frokost og besøg i standområdet
  • 14.15-14.45: Kaffe og kage på markedspladsen

Folkeskolekonferencen henvender sig til forvaltningschefer, forvaltningsmedarbejdere, skoleledere og andre interessenter på folkeskoleområdet.

 

En stand á 2x3 m. på folkeskolekonferencen koster 9.000 kr. ekskl. moms.

En stand á 4x6 m. på folkeskolekonferencen koster 15.000 kr. ekskl. moms.

 

Prisen inkluderer opsætning af strøm og bagvæg på standen. Ekstraudstyr kan bestilles separat. Prisen inkluderer også, at I kan få første deltager med til kostpris på 595 kr. ekskl. moms. Hvis I ønsker at tilmelde yderligere standdeltagere, skal disse betale almindelig deltagerpris på 1.995 kr. ekskl. moms. Alle deltagere på standen skal tilmelde sig som almindelig deltager. I ordrebekræftelsen vil standardprisen stå ud for alle deltagere, men vi sørger selvfølgelig for, at I kun bliver faktureret for kostprisen for første standdeltager.

 

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - lop@kl.dk