Digitaliseringsmessen'19

Digitaliseringsmessen den 3. oktober 2019 i Odense Congress Center

Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering og tiltrækker mere end 2.000 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.Messen henvender sig til offentlige politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for anvendelse af ny teknologi, digitalisering, og IT.

 

OBS! Der er lukket for tilmelding, men du er velkommen til at møde op i messesekretariatet på dagen og blive tilmeldt. Private virksomheder kan desværre ikke deltage uden de har en stand på messen.

 

Messekatalog

Du kan downloade messekataloget øverst i fanen Messekatalog. På selve messedagen ligger der et fysisk messekatalog i sekretariatet.

 

Pris for tilmelding

Prisen for at tilmelding er 900 kr. eks. moms. Deltagerbetalingen dækker fuld forplejning i løbet af dagen. Den forholdsvis lave deltagerbetaling, gør det muligt for alle, der beskæftiger sig med digitalisering og it, at deltage.

 

Tilmelding er bindende efter den 15. september 2019, men du er velkommen til at sende en kollega i stedet for. 

 

Tid og sted

Messen afholdes i Odense Congress Center (OCC).  Dørene åbner kl. 09.00, hvor der serveres morgenmad og messen åbnes officielt kl. 10.00 . Messen varer til kl. 16.30, hvor der serveres en let anretning.

 

Program

Arrangørerne er netop nu ved at planlægge program for Digitaliseringsmessen'19. Du kan holde dig løbende orienteret på www.digitaliseringsmessen.dk, hvor program og indhold på dagen vil blive offentliggjort i starten af maj måned 2019

   

Virksomheder som ønsker at deltage

Hvis du kommer fra en privat virksomhed, kan du ikke tilmeldes denne vej. For at deltage skal din virksomhed være udstiller på Digitaliseringsmessen. Dette skal ske via www.digitaliseringsmessen.dk

 

Fotograf

Der vil gå en fotograf rundt på messedagen, som tager billeder/optager video for KL. Billeder og video bruges til markedsføring af Digitaliseringsmessen.Ønsker du ikke at blive fotograferet, skal du henvende dig til fotografen.

Odense Congress Center - Ørbækvej 350 - 5220 - Odense - 33703341