Digitalisering og mennesker


Arrangementet er aflyst!
-

Vi sætter fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere om digitalisering, og hvordan HR-funktionen kan være på forkant i den digitale kommune/region.

 

HR og digitalisering hænger uløseligt sammen, og et frisk bud lyder, at digitalisering er 90% mennesker og 10% IT. Med de digitale løsninger følger også nye arbejdsgange og måder at organisere os på, nye kompetencer og fagligheder og nye måder at kommunikere og samarbejde med borgere, virksomheder og andre offentlige organisationer. Det handler kort sagt (mest) om mennesker. På KL og OHRC’s konference d. 23. november 2020 i Vejle sætter vi fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere om digitalisering, og hvordan HR-funktionen kan være på forkant i den digitale kommune/region. Vi lægger op til en dag med debat, erfaringsudveksling og deltagerinddragelse og med en lang række vinkler på digitalisering i et HR-perspektiv.

Digitalisering handler om mennesker finder sted den 23. novmeber 2020 kl. 9.00 - 16.00 i Torvehallerne, Vejle.

 

Målgruppe: Målgruppen er HR-/personale chefer og –konsulenter samt digitaliseringschefer og –konsulenter m.fl.

 

Pris: 2175,- + moms. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet og senest d. 21. oktober 2020.
Tilmeldingen er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret.

 

Spørgsmål
Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller tlf. 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - jtp@kl.dk