Digitaliseringsmessen den 23. september 2020 i Odense Congress Center

Digitaliseringsmessen er et centralt mødepunkt for den offentlige digitalisering,  og vi arbejder på højtryk for, at få mulighed for at kunne åbne dørene for jer i Odense Congres Center den 23. september.

 

Den nuværende situation med begrænsninger i forsamlingsstørrelser og nye retningslinjer giver unægtelig udfordringer, og det kan være, at messen komme til at se anderledes ud i år, end vi ellers har kendt den. Men vi arbejder på at kunne finde en form, så messen også kan afvikles i år.  Og vi kommer naturligvis til at overholde af alle retningslinjer for afholdelse  af arrangementer.

 

Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

 

Messen henvender sig til politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for anvendelse af ny teknologi, digitalisering og IT.


Tid og sted

Messen afholdes i Odense Congress Center (OCC). 
Dørene åbner kl. 9.00, hvor der serveres morgenmad, messen åbner officielt kl. 10.00.
Messen varer til kl. 16.30, hvor der serveres en let anretning.

 

Program

Arrangørerne er netop nu ved at planlægge programmet for Digitaliseringsmessen'20.
Du kan holde dig løbende orienteret på www.digitaliseringsmessen.dk.

   

Virksomheder som ønsker at deltage

Hvis du kommer fra en privat virksomhed, kan du ikke tilmeldes denne vej. For at deltage skal din virksomhed være udstiller på Digitaliseringsmessen. Dette skal ske via www.digitaliseringsmessen.dk.