Digitaliseringsmessen den 23. september 2020 i Odense Congress Center

 

Digitaliseringsmessen bliver igen i år bliver et centralt mødepunkt for den offentlige digitalisering.

Den nuværende situation med nye retningslinjer og begrænsninger i antallet af mennesker, der må være til stede, giver unægtelig udfordringer. Vi må derfor forvente at messen kommer til at se anderledes ud i år, end vi ellers har kendt den. Vi arbejder på højtryk for at skabe de bedste rammer, og vi kommer naturligvis til at overholde alle retningslinjer for afholdelse af messer.

 

Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

 

Messen henvender sig til politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for anvendelse af ny teknologi, digitalisering og IT.


Tid og sted

Messen afholdes i Odense Congress Center (OCC). 
Dørene åbner kl. 9.00, hvor der serveres morgenmad, messen åbner officielt kl. 10.00.
Messen varer til kl. 16.30, hvor der serveres en let anretning.

 

Program

Arrangørerne er netop nu ved at planlægge programmet for Digitaliseringsmessen'20.
Du kan holde dig løbende orienteret på www.digitaliseringsmessen.dk.

   

Virksomheder som ønsker at deltage

Hvis du kommer fra en privat virksomhed, kan du ikke tilmeldes denne vej. For at deltage skal din virksomhed være udstiller på Digitaliseringsmessen. Dette skal ske via www.digitaliseringsmessen.dk.