KL’s Datakonference 2020

Dataanalyse og Business Intelligence – når data bliver til velfærd

 

Hvordan arbejder kommunerne med data og konkrete analyser på de forskellige fagområder? Og hvordan får man de data, man har til rådighed, til at skabe værdi i organisationen fx ved at understøtte medarbejderne, ledelsen og styringen? Det, og meget mere, kan du høre om på KL’s datakonference ”Dataanalyse og Business Intelligence - når data bliver til velfærd”.

 

Dataanalyse og Business Intelligence kan bidrage til, at der træffes bedre beslutninger i kommunerne, og kan dermed være med til at skabe mere eller bedre velfærd. Med konferencen ”Dataanalyse og Business Intelligence – veje til velfærd” sætter KL fokus på, hvordan kommunerne kan anvende data til at skabe mere velfærd for pengene.

 

Du vil på datakonferencen få indsigt og inspiration inden for de nyeste tendenser inden for brug af data med særlig fokus på kommunale cases.

 

Tilmeld dig allerede nu, så du er sikret en plads.

 

Tid og sted

 

9. september 2020

 

Hotel Comwell i Kolding

Skovbrynet 1

6000 Kolding


Målgruppe

Chefer, ledere, analysekonsulenter og digitaliseringskonsulenter med flere.

 

Pris og tilmelding

Pris for deltagelse er 2.175 + moms. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet og senest d. 1. september 2020. Tilmeldingen er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret.


Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller telefon 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk

COVID-19

Afviklingen af KL’s arrangementer sker i fuld overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes regler og retningslinjer. Datakonferencen overholder alle gældende krav til konferenceafvikling, herunder fx:
- At antallet af konferencedeltagere ikke overstiger myndighedernes bestemmelser
- At konferencedeltagerne er placeret siddende og med behørig afstand mellem sig
- Der er nem adgang til flydende sæbe eller håndsprit for alle konferencedeltagere
- Konferencestedet er indrettet med henblik på at undgå omfattende kødannelse
- At områder til bespisning ifm. arrangementet er indrettet, så de opfylder myndighedernes anvisninger.

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - mfs@kl.dk