Når data skaber velfærd

Data betragtes af mange som det kommende århundreds vigtigste råstof. En bedre udnyttelse af data i den offentlige sektor kan gavne både kvalitet, økonomi og effekt. Anvendelse af data er derfor en helt central vej til mere velfærd for pengene. Næste skridt er at gå fra at tale om mulighederne i data til at udnytte disse i styring og ledelse i den enkelte kommune.

 

Det er denne bevægelse, som KL ønsker at understøtte med konferencen ”Når data skaber velfærd”. Vores mål er, at du forlader konferencen med konkrete ideer til, hvordan I kan forbedre anvendelsen af data i netop din kommune.

 

Vi vil primært fokusere på den data, der allerede er tilgængelige for kommuner. De ideer, som du eller dine kolleger får på dagen, vil således ikke nødvendigvis kræve investering i nye systemer eller programmer, men kan dog kræve, at I som kommune investerer mere i ledelsesfokus og medarbejdertid i forhold til at udnytte de data, der er tilgængelige.

 

Konferencen afholdes d. 30 november 2017 i Odeon Odense. Det koster 1.950 kr. ex moms at deltage, og tilmelding er bindende. Der er frist for tilmelding d. 8. november.

 

Du kan se programmet her eller via menupunktet 'program'.

Du kan tilmelde dig her eller via menupunktet 'tilmelding'.