(Aflyst) Dagtilbudskonference: 2020 - Godt på vej mod kommunal implementering

KL har desværre været nødsaget til at aflyse årets dagtilbudskonference grundet den helt særlige situation, vi står i som følge af coronaudbruddet. Sæt dog allerede nu kryds i kalenderen den 26. maj 2021, hvor KL afholder næste dagtilbudskonference.

 

KL inviterer dagtilbudsledere, forvaltningschefer, forvaltningsmedarbejdere og andre interessenter til den årlige dagtilbudskonference.

 

I sommeren 2020 skal den styrkede pædagogiske læreplan være implementeret i alle kommuner. Det betyder, at alle kommuner skal arbejde med en række nye elementer, der sammen skal bidrage til arbejdet med at sikre dagtilbud af høj kvalitet, hvor alle børn trives, lærer og dannes. Derfor sætter KL i år fokus på implementering og forankring af den nye dagtilbudslov og den styrkede pædagogiske læreplan. På konferencen sættes der spot på, hvad der skal til for at lykkes med oversættelsesarbejdet fra politisk beslutning til pædagogisk forankring. Det handler blandt andet om gode dialoger begge veje i styrings- og ledelseskæden fra politisk niveau til det enkelte dagtilbud, samt om ledelsens og de fagprofessionelles kompetencer.

 

Nogle af de centrale temaer i den nye lov og læreplan er udvikling af en stærk evalueringskultur, løft af alle børn uanset baggrund, det fysiske læringsmiljø, digitale redskaber og det brede dannelsesbegreb, hvor legen er grundlæggende. Disse temaer er også på programmet den 26. maj 2020. 

 

Sted og tidspunkt

Konferencen afholdes d. 26. maj 2020 hos Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

 

Pris

1.995 kr. eks. moms pr. person

  

Afmelding

Tilmeldingen er bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du dog meget velkommen til at sende en kollega i stedet. Ønsker du at benytte dette tilbud, bedes du sende en mail til Emilie Tang på emta@kl.dk.

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - emta@kl.dk