KL's By- og Boligpolitiske konference

OBS Konferencen er aflyst

 

Folketinget ønsker med ghettoudspilet et opgør med parallelsamfundet. KL sætter med denne konference politisk og fagligt fokus på de opgaver og muligheder, den nye lovgivning medfører for alle landets kommuner.

Kommuner og boligselskaber har en svær opgave, hvis målet skal nås. Opgaven kan kun løses med strategisk tilgang og gode samarbejdsrelationer. Til inspiration og fælles vidensopbygning samler KL en række af de helt centrale aktører for at komme rundt om de mange forskellige parters udfordringer og muligheder for at bidrage til bæredygtig by- og boligpolitik overalt i landet.

For det handler måske nok om at flytte rundt på folk og rive bygninger ned. Men først og fremmest handler det om borgerne. Det er nødvendigt, at vi i fællesskab løser både de nuværende udfordringer i ghettoerne og sikrer, at udfordrende og udfordrede beboere ikke blot flytter, så nye og utilsigtede problemer opstår andre steder. Målet er en bæredygtig by- og boligpolitik.

På konferencen kan du blandt andre møde Ole Birk Olesen, transport-, bolig- og bygningsminister, Michael Ziegler, borgmester i Høje Taastrup, Bent Madsen, direktør i BL, Hans Henrik Henriksen, rådmand i Aalborg kommune, Ole Nielsen, direktør for Himmerland Boligforening, Bo Hansen, borgmester i Svendborg, Helene Toxværd, formand for LLO og Gunvor Christensen, chefanalytiker i Vive.

   

Målgruppen for konferencen er kommunale politikere, chefer og medarbejdere med ansvar for det boligpolitiske område samt boligselskaber og private ejendomsudviklere og rådgivere.

 

Tid og sted

Quality Hotel, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup

Mandag den 25. februar 2019 kl. 10.00-16.00

 

Pris

1450 kr. ex moms.

 

Tilmeldingsfrist

Frist for tilmelding er den 18. februar 2019.

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - mfs@kl.dk