Kommunernes it-arkitekturuddannelse

It-arkitektur er på manges læber nu, og med rette. Kommunernes it-arkitekturuddannelse giver dig del i den viden og de praktiske redskaber, som vil løfte din tilgang til digitalisering til et nyt niveau. Hvad enten du arbejder med indkøb, vedligeholder din kommunes it-systemer, arbejdsgange eller strategisk sigte, du gerne vil omsætte til it-løsninger. Dette vil vi gøre ved at præcisere og beskrive de leverancer der skaber god arkitektur, eksempelvis arkitekturtegninger og governance.

 

Med kommunernes it-arkitekturuddannelse lærer du de begreber og den tankegang, som indgår i it-arkitektur. Du ser tydeligt forskellen på de forskellige arkitektroller og vil genkende de typiske leverancer, som knytter sig til hver af disse.

 

Kommunernes it-arkitekturuddannelse er fordelt på 3 seminarer på henholdsvis 2 + 2 + 1 dage: 5 dage i alt, med et par uger mellem hvert af disse seminarer. Du får udstedt diplom for deltagelse i hele kurset.

 

Kurset retter sig til

  • Kommunernes IT-ansvarlige medarbejdere
  • Kommunernes arkitekturansvarlige medarbejdere
  • Digitaliseringskonsulenter, projektledere, projektdeltagere og medarbejdere, der skal begynde at arbejde med it-arkitektur, eller som allerede er godt i gang
  • Kommunale chefer og ledere med ansvar for at digitalisere deres forvaltninger.
KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370 - mfs@kl.dk