Praktiske informationer

 

Standpriser

Prisen for at have en stand på KL's Ældrekonference er 7.795,- excl. moms.

Ønsker I at bestille mere end én standplads, bedes I venligst angive dette i kommentarfeltet. Vi skal gøre opmærksom på at prisen pr. stand er den samme uanset antal.

 

Tilmelding af deltagere

Alle fra din organisation/virksomhed, som vil være tilstede på standen skal desuden tilmeldes som deltager på KL's Ældrekonference 2019 på lige fod med ’almindelige’ deltagere.

Da I ikke automatisk bliver tilmeldt som udstillere/deltagere, når I bestiller en stand, skal I benytte jer af vores elektroniske tilmelding her.
Prisen pr. deltager er 2.095,- excl. moms. I kan tilmelde jer som deltagere fra uge 21.

 

App

Vi har en app tilknyttet konferencen, hvorfra deltagerne på konferencedagen kan finde en kort præsentation af alle standene. Når I tilmelder en stand bedes I derfor vedhæfte jeres logo i formaterne 600x250 og 142x108 samt en lille tekst a 3-5 linjer, der beskriver jeres stand. Der er også mulighed for at eftersende logo og tekst til App ansvarlig, Amalie Lollike, mail; amlo@kl.dk 

 

Godt at vide

Det vil være adgang til udstillerområdet fra kl. 07.00 på konferencedagen.

Der vil være personale til stede, som vil kunne hjælpe med praktiske spørgsmål.

 

Det er som udgangspunkt ikke muligt at opsætte stande dagen inden konferencen.

 

Opstilling af standen er alene udstillerens ansvar.

 

Det er altid en god ide at kontakte konferenceafdelingen på Hotel Comwell Kolding for en nærmere beskrivelse af din standplads - fx hvordan ser bagvæggen ud, hvor højt er der til loftet mv.

 

Vær opmærksom på at standene måler 3 x 1 meter. Hvis jeres stand måler mere end 2 meter i højden bedes I kontakte os på mail kara@kl.dk

i forbindelse med tilmelding.

 

I vil modtage yderligere information bl.a. omkring opstilling og bestilling af standudstyr efter I har bestilt en stand.

 

Kontaktoplysninger

Udstillerkoodinator: Katarina Rajic, mail: kara@kl.dk

Hotel Comwell Kolding: Lene Marcher, tlf. 7634 1427, marcher@comwell.dk

 

Hotel Comwell Kolding - Skovbrynet 1 - 6000 Kolding - 76341427

Kontakt Katarina Rajic - kara@kl.dk