KL's Ældrekonference 17. september 2019

Årets ældrekonference er i tråd med KL's debatoplæg, "Hvad er et godt ældreliv?" I KL har vi ikke en færdigstrikket løsning, men med konferencen ønsker vi at give et fagligt bud på, hvordan man som borger, pårørende, medarbejder samt frivillig kan arbejde med at fremme det gode ældreliv for de svageste ældre borgere.


Formålet med formiddagsprogrammet er at give forskellige bud på, hvordan kommunerne kan arbejde indenfor de fire temaer præsenteret i debatoplægget; de ældre selv, medarbejderne, de pårørende og civilsamfundet.


Om eftermiddagen trækkes tråde til vores nordiske naboer med oplæg fra Norge og Sverige. Her uddybes hvilke udfordringer, de står med, der formodentlig ikke er så langt fra vores egne, og hvordan de arbejder med at forbedre livet for deres ældste borgere.


Med årets konference har KL forsøgt at ramme bredt og håber på at kunne give et overblik over den mangfoldighed, der er på ældreområdet, og hvordan vi, ved at tænke i et større og bredere perspektiv, kan give flest ældre det liv, de er berettiget til. 

 
Tid og sted:

Tirsdag den 17. september 2019 kl. 9.30 (morgenkaffe og brød fra kl. 9.00-09.30) til kl.16.05

Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding


Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via menupunktet Tilmelding i toppen af denne side.


Stand på KL's Ældrekonference 2019:

Ønsker I som virksomhed, kommune eller organisation, at præsentere jeres produkter eller projekter for konferencens deltagere på en stand på KL's Ældrekonference 2019, så læs mere på siden: http://tilmeld.kl.dk/aeldrekonference2019-stand

 
Nyhedsmail:

Du kan tilmelde dig som abonnent på siden www.kl.dk/sundhed og modtage en nyhedsmail, når vi melder ud om nyheder og konferencer på sundheds- og ældreområdet


Yderligere information:

Faglig del: Konsulent Sophie Leth-Møller, slm@kl.dk 3370 3397

Praktisk del: Sekretær Laila Jensen, lcj@kl.dk, 3370 3292

Stande: Stand-koordinator Katarina Rajic, kara@kl.dk 3370 3533

 

 

Kontakt vedr.:

Faglig del: Sophie Leth Møller - slm@kl.dk - 3370 3397
Praktisk del: Laila Christine Jensen - lcj@kl.dk - 3370 3292