Digitaliseringsmessen'18

KL Borgerservice Danmark og KIT@ markerer 10-års jubilæet for Digitaliseringsmessen den 27. september 2018 i Odense Congress Center.

 

 

OBS! der er lukket for tilmelding. Hvis du ønsker at deltage, kan du tilmelde dig via sekretariatet ved indgangen på selve dagen. Bemærk at der kun er adgang for offentlige deltagere med ean.nr.. Private virksomheder og privatpersoner vil blive afvist.

 

Vi sender ikke adgangskort ud i år. Adgangskortet ligger klar til dig i sekretariatet, når du kommer til messen i morgen.

 

 

Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering og tiltrækker mere end 2.000 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

 

Digitaliseringsmessen18

På Digitaliseringsmessen18 kan du opleve hvordan deleøkonomi, robotter, IOT, Kunstig Intelligens, VR/AR og mange flere teknologier kan bidrage til velfærdsudvikling i kommunerne. Tilmeld dig og dine kollegaer til 10 års jubilæet for Digitaliseringsmessen og få inspiration til hvordan din kommune kan igangsætte kommunalpolitiske drøftelser af perspektiver, muligheder og udfordringer ved at bruge ny teknologi i nye velfærdsløsninger.

 

Messen henvender sig til offentlige politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for digitalisering og IT.

 

Pris for tilmelding

Prisen for at tilmelding er 900 kr. eks. moms. Deltagerbetalingen dækker fuld forplejning i løbet af dagen. Den forholdsvis lave deltagerbetaling, gør det muligt for alle, der beskæftiger sig med digitalisering og it, at deltage.

 

Tilmelding er bindende efter den 3. september 2018, men du er velkommen til at sende en kollega i stedet for.

 

OBS! Hvis du kommer fra en privat virksomhed, kan du ikke tilmeldes denne vej. Har din virksomhed en stand på messen, så kan du bliver tilmeldt via jeres kontaktperson, har I ingen stand på messen, kan du bliver tilmeldt, hvis du har en samarbejdspartner der har en stand på messen.

 

Tid og sted

Messen afholdes i Odense Congress Center (OCC).  Dørene åbner kl. 09.00, hvor der serveres morgenmad og messen åbnes officielt kl. 10.00 . Messen varer til kl. 16.30, hvor der serveres en let anretning.

 

Link til messens hjemmeside 

Læs mere om dagen på Digitaliseringsmessen.dk

 

Program

Se programmerne for dagen her

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Digitaliseringsmessen ved

KL  samt KIT@ og Borgerservice Danmark

 

 

Odense Congress Center - Ørbækvej 350 - 5220 - Odense - 33703341