TURISMETRÆF 17

Turismetræf 17 sætter fokus på, hvordan samarbejdet på tværs af kommuner er med til at løfte turismeindsatsen og øge væksten i dansk turisme. Derudover sætter KL fokus på de digitale turismetrends, og hvad de betyder for kommunernes turismeinvesteringer. Konferencen finder sted d. 29. august 2017 i Odense.

 

Hvordan kan turismeindsatsen styrkes gennem strategiske samarbejder på tværs af kommunegrænser? Hvordan tackler kommunerne bedst muligt digitaliseringen af turismeområdet? Og hvordan tiltrækker og optimerer kommunerne investeringer i turisme?

 

Det er nogle af de centrale spørgsmål, som KL's Turismetræf 17 vil sætte på dagsordenen gennem en blanding af inspirerende oplæg, gode diskussioner og masser af mulighed for at tale sammen og lære af andre turismeaktørers erfaringer.

 

Læs programmet for Turismetræf 17 her (PDF)

 

Nyhed: kurser

Som noget nyt tilbyder KL i samarbejde med Seismonaut også to kurser for de, som gerne vil længere ned i substansen og arbejde med nogle af de konkrete udfordringer inden for arbejdet med at omstille og styrke turismeindsatsen. Kurserne finder sted dagen før Turismetræf, den 28. august 2017 kl. 10-16 og afsluttes med en netværksmiddag.

 

Kursus 1: Den gode turismestrategi

På kurset vil du få en grundig introduktion til de gamechangere, der præger turismen lige nu. Du vil få gode råd til, hvordan du designer og faciliterer en god strategiproces, og du får konkrete redskaber, du kan sætte i spil i din egen organisation. Kurset vil være sammensat af ekspertoplæg, inspirerende cases, øvelser og erfaringsudveksling mellem deltagerne.

Læs mere om kurset her (PDF) 

 

Kursus 2: Find vej i det digitale turismelandskab

Kurset vil give dig en skarpere forståelse af, hvilke muligheder, der er for din organisation fremover, og en større bevidsthed om, hvordan du bedst prioriterer ressourcer og budgetter. Derudover vil du blive klogere på det digitale turismelandskab med inspiration fra en rækkes cases fra ind- og udland, og du vil få indsigt i turistens digitale brugerrejse og dens konsekvenser for kommuner, destinationsselskaber og turismeforeningers rolle.

Læs mere om kurset her (PDF)

  

Tilmelding

Tilmeld dig nu ved at klikke på fanen "Tilmelding" øverst på denne side.

 

Målgruppe

Politikere, ledere, konsulenter og andre interessenter inden for turismeområdet.

 

Hvornår

Turismetræf 17: 29.08.17 kl. 10-16.

Kurser om strategi og digitalisering: 28.08.17 kl. 10-16.

 

Sted

ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense.

 

Tilmeldingsfrist

21.08.17.

Tilmelding er økonomisk bindende.

 

Pris

Turismetræf 17-konferencen 29.08.17 koster 1.995 kr.

Kurser d. 28.08.17 koster 2.995 kr.

Deltagelse på begge dage koster 4.490 kr. Prisen er eksklusiv overnatning.

Alle priser er angivet ekskl. moms.

 

Betalingsform

EAN eller faktureringsmail.

 

Antal deltagere

Der er plads til 250 deltagere. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

 

Overnatning

Der er reserveret 40 værelser d. 28.-29. august på hotel Radisson Blu H.C. Andersen, så der er mulighed for overnatning for de, der deltager begge dage. Booking af hotelværelser kan ske gennem tilmeldingsproceduren eller ved direkte henvendelse til hotellet.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til konferencen er du velkommen til at kontakte os.

 

For spørgsmål til det faglige indhold kan du kontakte: Thomas Trøster på THTR@kl.dk eller tlf. 3370 3248.

 

For spørgsmål til det praktiske kan du kontakte: Lasse Jacobsen på LAJA@kl.dk eller 3370 3140.

 

Er du forhindret i at deltage

ALLE afbud skal ske skriftligt til LAJA@kl.dk og er først bekræftet, når du modtager e-mail herom.

Afbud vil blive faktureret med det fulde deltagergebyr. Dog er du velkommen til at overdrage din plads til en kollega, såfremt du aftaler det skriftligt med LAJA@kl.dk.

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370