KL's kursus om turismestrategi i en digital tidsalder

Den digitale udvikling har sat sine spor på turismelandskabet. Udviklingen skaber nye rejsemønstre blandt turisterne og stigende konkurrence om turisternes gunst. Hvis de danske turismedestinationer skal stå stærkt i den konkurrence kræver det en stærk strategi.

En stærkt turismestrategi skal favne og bygge videre på de interesser, dagsordener og beslutninger, som præger udviklingen på kommunens øvrige områder samt være solidt forankret hos de aktører, der skal drive udviklingen fremover, og sikre god dialog med både investorer og samarbejdspartnere.

 

 

Indhold

Eksperter fra rådgivningshuset Seismonaut vil facilitere kurset. På kurset vil du få en grundig introduktion til de digitale gamechangere, der præger turismen lige nu. Du vil få gode råd til hvordan du designer og faciliterer en god strategiproces og du får konkrete redskaber, du kan sætte i spil i din egen organisation. Kurset vil være sammensat af ekspertoplæg, inspirerende cases, øvelser og erfaringsudveksling mellem deltagerne.

 

 

Målgruppe

Kurset er for dig, der udvikler, formulerer og hjælper med at facilitere turismestrategier for kommuner, destinationsselskaber og turistforeninger, og som ønsker at blive skarpere på, hvordan man sikrer en god strategiproces, og en turismestrategi, der skaber værdi for mange og kan være med til at give turismen de bedste vækstvilkår i en digital tidsalder.

 

 

Kursusbeskrivelse

Du kan læse Seismonauts kursusbeskrivelse her

Eller klikke på fanen "Downloads" ovenfor, for at downloade dokumentet i PDF

 

 

Hvornår

Onsdag den 25. april 2018

Kl. 10.00-16.00

 

 

Sted

KL Huset

Weidekampsgade 10

2300 København S

 

 

Pris

2.995 ekr. ekskl. moms

 

 

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 19 april

 

 

Antal deltagere

30. Tilmelding efter først til mølle-princip

 

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at klikke på fanen "Tilmelding" ovenfor. Tilmelding er økonomisk bindende, men der er mulighed for at overdrage pladsen til en kollega efter aftale med KL.

 

 

Yderligere information

Praktiske og indholdsmæssige spørgsmål kan rettes til konsulent Thomas Trøster, thtr@kl.dk  /tlf. 33703248

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - KĂžbenhavn S - 33703370
Persondatapolitik