Tema
KL's Sundhedskonference 2018 - Forebyggelse for fremtiden

 

Afholdelse, tid & sted
Tirsdag den 16. januar 2018, kl. 09.30- 16.30 (morgenkaffe/te og brød i udstillerområdet fra kl. 09.00, samt registrering/afhente navneskilt)

Hotel Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

 

Registrering og materiale
Materiale udleverets på selve dagen. Du vil kunne hente dit navneskilt og program ved ankomst fra kl. 09.00

 

Målgruppe
Konferencen er primært rettet mod ledere, fagfolk og øvrige interessenter på sundhedsområdet. Politikere er også velkomne.

 

Deltagergebyr
Kr. 1.995,- ex moms. Faktura fremsendes efter konferenceafholdelse.

 

Tilmelding og afbud

Tilmelding er bindende og foretages her på siden under fanen "Tilmelding". Der er bindende tilmelding, men ønsker du at overdrage din plads til en kollega, kan du selv redigere i tilmeldingssystemet ind til den 22. december 2017, kl. 12.00 uden først at meddele det til KL. Efter den 22. december 2017, kan du kontakte chefsekretær Pernille Rasmussen, plp@kl.dk, 3370 3391.

 

Overnatning
Kontakt Hotel Comwell Kolding direkte. Særpris kr. 702,00 ex moms: kode ”KL”. Vær dog opmærksom på, at der ofte kan findes endnu bedre priser via hotellets online-booking – tjek derfor dagens tilbudspris på: www.comwellkolding.dk.

 

Deltagerliste

Deltagerlisten offentliggøres her på siden under fanen "Deltagerliste" og vil løbende blive ajourført med nye tilmeldinger.

 

Parkering/Transport
Ved Hotel Comwell Kolding findes et antal parkeringspladser, som stilles gratis til rådighed for alle. Der findes også betalings-parkeringspladser, som kun må benyttes af personer med ærinde på Kolding Sygehus og alle opfordres derfor til at holde godt øje med skiltningen. Det er vores erfaring, at der ved konferencer med mange deltagere som denne, opstår problemer med at få en gratis P-plads og med at komme til og særligt fra konferencestedet pga. de trafikale omstændigheder, som kø, myldretid mv. Det tilrådes at overveje at tage toget. Hotel Comwell Kolding er i gåafstand fra Kolding Station (ca. 1 km's gang).

 

P-pladser - vigtigt: Kommer du i bil, vil du kunne møde de venlige parkeringsvagter fra QPARK. De skal hjælpe Hotel Comwell Kolding med, at stedets gratis parkeringspladser tilfalder dig som gæst. HUSK DERFOR AT REGISTRERE DIN NUMMERPLADE. Sådan gør du: For at sikre dig gratis parkering under dit ophold, skal du huske: 1. Din nummerplade (et godt fif er at tage et billede af den med din mobil). 2. Registrer din nummerplade på QPARK tablets, som du finder, når du kommer ind på hotellet. Har du spørgsmål, kan personalet på Hotel Comwell Kolding kontaktes.

 

Wifi
Netværk: TDC - både brugernavn og password er: comwell

 

App
Søg efter "KL-konferencer" i App Store og Google Play.
Vi anbefaler, at du downloader app'en på forhånd, da det kan blive svært, hvis mange deltagere vælger at gøre det på selve dagen.

 

Facebook

Facebook.com/kommunerne

 

Twitter

@kommunerne

Brug gerne #KLsocial

 

Plancher
Efter konferencen vil du kunne se div. plancher fra dagen på http://tilmeld.kl.dk/sundhedskonference2018

 

 

Yderligere information, kontakt

Faglige del: Konsulent Lise Holten, lht@kl.dk, 3370 3558

Praktiske del: Chefsekretær Pernille Rasmussen, plp@kl.dk, 3370 3391

Standområdet: Udstillerkoordinator Mie Louens Hirsch Sørensen, mlhs@kl.dk. 3370 3152

 

Kommende KL-konferencer på social- og sundhedsområdet
Hvis du ønsker nyheder og information om kommende konfe­rencer på social- og sundhedsområdet, kan du tegne abonnement på siderne: www.kl.dk/socialservice og www.kl.dk/sundhed - så vil du løbende modtage mails, når vi informerer om både ny­heder og konferencer på om­rådet.

 

  

Dato

Konference

Sted

20. marts 2018

KL's Konference om udsatte børn og unge

Hotel Nyborg Strand

17.-18. maj 2018

KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum

Aalborg Kongres & Kultur Center

 

 

 

 

 

 

 

Faglige del: Konsulent Lise Holten, lht@kl.dk, 3370 3558

Praktiske del: Chefsekretær Pernille Rasmussen, plp@kl.dk, 3370 3391

Standområdet: Udstillerkoordinator Mie Louens Hirsch Sørensen, mlhs@kl.dk. 3370 3152

 

Er du interesseret i at deltage med en stand på KL’s Sundhedskonference 2018, kan du læse mere her og booke en stand: http://tilmeld.kl.dk/sundhedskonference2018-stand

Persondatapolitik