KL's konference om Udsatte Børn og Unge 2018

Afholdes: 20. marts 2018 på Hotel Nyborg Strand

 

I år med temaet:

"Børn og unge med psykiske vanskeligheder"

 

Antallet af børn og unge med psykiske vanskeligheder stiger år for år. Diagnoser som angst, depression, spiseforstyrrelser og ADHD er en del af hverdagen hos mange børn, unge og familier. Kommunerne skal hjælpe børn og unge med psykiske vanskeligheder og sikre at børnene får en indsats, der hjælper dem i hverdagen.

 

Det stiller krav til de indsatser og det samspil, der er nødvendigt i familien og de kommunale institutioner som dagtilbud, skoler, fritidstilbud og sociale tilbud, men også med andre sektorer fx psykiatrien og den almen praktiserende læge.

 

Der efterspørges viden, der understøtter valget af indsatser og viden om mere virkningsfulde indsatser i kommunen såvel som i psykiatrien. Indsatserne skal understøtte barnet og familiens hverdag, så børn og unge med psykiske vanskeligheder får en opvækst på lige fod med andre børn. Børn og unge skal kunne fungere i hverdagen med en diagnose og samtidig få den hjælp de har brug for både i kommune og psykiatrien.

 

KL sætter derfor spot på viden og hvad der virker i forhold til børn og unge med psykiske vanskeligheder på konferencen den 20. marts 2018.

Kontakt vedr. Konferencen's

Faglige del:
Susse Kolster, konsulent - skl@kl.dk  3370 3823

Praktiske del og deltagere:
Laila Christine Jensen, sekretær -  lcj@kl.dk, 3370 3292

Persondatapolitik