KL's Social- og Sundhedspolitiske Forum 2018

Tema: Dagsordenen for en ny valgperiode – perspektiver for social- og sundhedsområdet 2018-2021

 

På årets Social- og Sundhedspolitiske Forum stilles der skarpt på nogle af de temaer, som vil præge dagsordenen på social- og sundhedsområdet i den nye valgperiode. Hvilke muligheder og udfordringer vil kommunerne blive mødt med, og hvordan kan kommunerne styrke indsatsen til borgerne på social- og sundhedsområdet?

Program

I programmet sættes der bl.a. fokus på følgende temaer:

  • Flere og flere børn og unge får psykiske problemer. Psykiske problemer påvirker børnene og de unges liv og livet for de pårørende samtidig med, at det udfordrer kommunernes indsatser. Hvad er årsagen til udviklingen og hvad kan der gøres for vende udviklingen?

  • Regeringens sammenhængsreform forventes lanceret til april. Reformen vil sætte en væsentlig dagsorden i bestræbelsen på at sikre mere sammenhængende indsatser til gavn for borgerne. Hvad er målene for reformen, og hvordan kan reformen sikre bedre sammenhæng for borgerne på tværs af fagområder og sektorer?

  • Der vil også i denne valgperiode blive stillet større krav til kommunernes indsats på sundhedsområdet. Kommunerne skal løse flere og mere komplekse opgaver. Hvilke krav vil der blive stillet til kommunerne og hvordan kan kommunerne leve op til forventningerne?

  • Hvilke nye muligheder vil der i denne valgperiode være for at integrere teknologi og digitalisering til at udvikle og optimere indsatsen på social- og sundhedsområdet? Herunder hvad skal til for, at løsningerne giver værdi for borgere og medarbejdere?

Som noget nyt præsenterer vi i år et løsningsgalleri, hvor deltagerne på konferencen kan hente inspiration fra andre kommuners gode erfaringer.

 Løsningsgallerierne vil dække disse områder:

  • Ældreområdet
  • Sundhedsområdet
  • Handicapområdet
  • Psykiatriområdet og Udsatteområdet

(Man skal ikke tilmelde sig et løsningsgalleri ved tilmelding til konferencen.)

 

Du kan læse mere om løsningsgalleriet under fanen "Løsningsgalleri"

 

Guidede ture

En anden nyhed i år er, at alle deltagere ved tilmelding til konferencen kan tilmelde sig en guidet tur i udstillerområdet. På den guidede tur præsenteres deltagerne for udstillernes erfaringer og løsninger inden for et aktuelt fagligt tema.

 

Du kan læse mere om de guidede ture under fanen "Guidede ture".

 

Målgruppe

Kommunalpolitikere og embedsmænd i kommunerne, samt organisationer, foreninger, ministerier m.v. på social- og sundhedsområdet.

 

Pris

3.995 kr. ex. moms. Faktura fremsendes efter afholdelse af konferencen.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig under menupunktet "Tilmelding".

 

Flybilletter og hotelværelser

Der er forhåndsreserveret flybilletter hos SAS og Norwegian og hotelværelser i hele Aalborg. Begge dele kan bookes via fanen "Fly og hotel".

 

 

 

Faglige del: Konsulent Andreas Schløer Madsen, ansm@kl.dk, 3370 3153 / Chefkonsulent Jacob Meller Jacobsen, jjc@kl.dk, 3370 3852

Praktiske del: Chef­sekretær Pernille Rasmussen, plp@kl.dk, 3370 3391

Standområdet: Udstillerkoordinator Sofie Helving, sohe@kl.dk, 3370 3278

 

Er du interesseret i at deltage med en stand på KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum 2018, kan du læse mere her og booke en stand: http://tilmeld.kl.dk/udstillereforum2018

 

Persondatapolitik