Digitaliseringsmessen'18

KL Borgerservice Danmark og KIT@ markerer 10-års jubilæet for Digitaliseringsmessen den 27. september 2018 i Odense.

 

Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering og tiltrækker mere end 2.000 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

 

Digitaliseringsmessen18

På Digitaliseringsmessen18 kan du opleve hvordan deleøkonomi, robotter, IOT, Kunstig Intelligens, VR/AR og mange flere teknologier kan bidrage til velfærdsudvikling i kommunerne. Tilmeld dig og dine kollegaer til 10 års jubilæet for Digitaliseringsmessen og få inspiration til hvordan din kommune kan igangsætte kommunalpolitiske drøftelser af perspektiver, muligheder og udfordringer ved at bruge ny teknologi i nye velfærdsløsninger.

 

Messen henvender sig til offentlige politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for digitalisering og IT.

 

Pris for tilmelding

Prisen for at tilmelding er 900 kr. eks. moms. Deltagerbetalingen dækker fuld forplejning i løbet af dagen. Den forholdsvis lave deltagerbetaling, gør det muligt for alle, der beskæftiger sig med digitalisering og it, at deltage.

 

Tilmelding er bindende efter den 3. september 2018, men du er velkommen til at sende en kollega i stedet for.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Digitaliseringsmessen ved

KL  samt KIT@ og Borgerservice Danmark

 

 

Odense Congress Center - Ørbækvej 350 - 5220 - Odense - 33703341